+86 21 60517372

2018 High R10 Stabilitetit Dual Extruder 3D Printer Mass Prodhimi dhe Popular

kohë: 2018-12-14

Në 2018, dyfishtë Z-aks 3D printer R10 filloi prodhimin në masë, dhe ajo printon punën e fundit të butë dhe delikate me stabilitet të shkëlqyer. Ajo trashëgon pamjen unike e seri R dhe karakteristika të thjeshtë DIY, duke ofruar stabilitet të lartë dhe funksionalitetin dy-ngjyra.