+86 21 60517372

2017 NEW Silk Shiny 3D Printer hollë Mass Production

kohë: 2018-12-14

Në 2015, China fokusuar në promovimin e teknologjisë 3D printim, dhe disa teknologjive të reja për printim 3D në fushën e plastikës kanë dalë.
Në 2017, NOULEI dhe Tsinghua University bashkërisht zhvilluar një të ri konsumit 3D shtypjen që thyejnë pamjen e zakonshme të konsumit tradicionale. Ky harxhuese i ri ka një famë të pasur, sidomos Silk Shiny ngjyra metalike seri 5 ngjyra (ar, argjend, bakër, bronz. Ngjyrë, ari blu) Kullon një dritë realiste metalike., Kjo është një jo-mbushur, 100% PLA filament, Krijuar për punë Unique, kështu që ju të merrni një shkëlqim metalik të bukur pa veshur poshtë hundë tuaj si ju do të me metalike mbushur PLA \ 's.
Në 2018, reja të konsumit tona seri formula mëndafshi doli në treg. Ajo është e qëndrueshme, të besueshme dhe me shkëlqim, dhe shpejt fituar njohje të lartë dhe brohorit të gjerë nga përdoruesit.