+86 21 60517372
BEST VLERA PRODUCT

Qendra produkt

JU gjeni produktin>

Industriale 3D Printera

Single / Dual Color Optional. 300Madhësia e x200x185mm Building, Struktura e mbyllur plotësisht kuti, Prizë dhe luaj.

Consumer më të mirë

Shkarko Color Print extruder Dual printer 3D me aks të dyfishtë Z. Madhësia ndërtesë e madhe 305x305x310mm, precision të lartë Të gjitha printer 3D metalike, LERDEG prekje sistemi i kontrollit të ekranit.

Çfarë \ 's Featured Noulei

Gjeni ju PRODUKTI

Gjithë mund të gëzojnë lumturinë e printimit 3D
Lexo më shumë
Më të Rejat hollë 3d Printer
Lexo më shumë
Zbuloni bukurinë e Gloss
Lexo më shumë
Bashkëpunimi dhe Win-Win
Lexo më shumë

pse na zgjodhet ne