+86 21 60517372

NOULEI R9 Touch Screen All Metal 3D Printer miratohet nga Shkolla

kohë: 2018-12-14

Në 2017, ynë printer 3D R9 është përzgjedhur nga shkolla për t'u bërë një printer dedikuar mësim për laboratorin 3D shtypjen e Huangshan shkollës fillore. Këtë vit, R9 u njoh sërish nga mësuesit dhe nxënësit me pamjen e saj unike, struktura të qëndrueshme dhe kontrollin e thjeshtë dhe e lehtë përdorimi. NOULEI bërë një furnizues shkollë 3D printer, duke siguruar printera për Shkollën e \ 's 3D shtypjen klasë dhe 3D printim dhomë përvojë.