+86 21 60517372

NOULEI \ 's Overseas Magazina t'ju arrijmë

kohë: 2018-12-14

Në tetor 2018, e seri mëndafshi konsumit 3D shtypjen hapi një depo spanjisht dhe hapi shpërndarjen pan-evropiane. Ajo merr vetëm 2-3 ditë për të ofruar në Evropë. Në këtë pikë, ne kemi porositur tashmë magazina rusë, magazina gjermane, dhe depot e SHBA. Ne shpresojmë për të shërbyer më mirë përdoruesit globale.